Immo BiS Vastgoed Michel Immo BiS Nieuwbouw Veronique Immo BiS Gregory Immo BiS Nieuwbouw Tine Immo BiS Vastgoed Sabine Immo BiS Nieuwbouw Annelies Immo BiS Vastgoed Ingrid Immo BiS Vastgoed Willem Immo BiS Margaux Immo BiS Vastgoed Josephine

Over Immo Bis

Knokke-Heist werpt een beeld op van een woon- of vakantieplaats voor zij die een zekere rust in het leven nastreven, of meer zelfs, een zekere levenskwaliteit zonder gelijke aan de Belgische Kust. Dit vredig toevluchtsoord heeft zich de voorbije decennia ontwikkeld met oog voor esthetiek, een wil om kunst en architectuur te combineren en met veel respect voor het natuurlijk erfgoed.

Onze rol? U te begeleiden en correct te informeren in uw zoektocht, bij het verwerven van een «Home Sweet Home» die precies met uw verwachtingen overeenstemt.

Ons dynamisch en gemotiveerd team vangt u op met eerbied voor al uw wensen en eisen. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, huur, nieuwbouw, villa’s, appartementen, winkels, verkavelingen of beheer en verzekeringen. Immo BiS biedt u een grote waaier aan met alle mogelijke onroerende goederen en diensten.

Wij zijn trots om al meer dan dertig jaar tot uw dienst te staan. Het agentschap werd opgericht door Michel De Bisscop, vervoegd door zijn echtgenote Véronique. Het agentschap rekent vandaag verder op die ervaring en de flexibiliteit van de nieuwe generatie. Gregory en Axel De Bisscop dragen vanaf nu hun steentje bij tot het familiebouwwerk, met eerbied voor ethische waarden als eerlijkheid en integriteit.

Wij hopen dat u vlotjes uw weg vindt op onze site en dat wij u zeer spoedig mogen begroeten in ons kantoor.

Steeds ter uwe beschikking, tekenen wij met de meeste hoogachting,

Véronique, Gregory, Axel & Michel De Bisscop.

Immo BiS gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan